Mirigy - official
Powered by Conduit Mobile

mirigy videók

Figyelem! Mielőtt útnak indulsz, érdeklődj a helyszínen a koncerttel, fellépéssel kapcsolatosan! A legpontosabb infokat MINDIG a helyszíneken dolgozók tudják megadni! 


  • február 10. - Budapest
    Papp László Budapest Sportaréna
Mirigy! Az Irigy Hónaljmirigy mobil applikációja

 Megjelent az Irigy Hónaljmirigy saját mobil applikációja! Töltsd le és oszd meg barátiaiddal, hogy ők is csatlakozzanak a Mirigy közösséghez!


 Mindent tudni szeretnél az Irigy Hónaljmirigyről? A zenekar vadonatúj applikációjának segítségével bepillantást nyerhetsz a csapat mindennapjaiba, láthatod legfrissebb fotóikat, legújabb videoklipjeiket. A mobilalkalmazásnak köszönhetően naprakész lehetsz az együttes fellépéseivel kapcsolatban és nyomon követheted a folyamatosan bővülő exkluzív dalkínálatot is.
Az applikációnak köszönhetően a rajongók betekintést nyerhetnek a zenekar mindennapjaiba, többek között abba is, hogyan készül a zenekar a 25. születésnapi koncertjére. Az IHM hivatalos mobilalkalmazásán a Mirigy appon nem csak a fellépéseket lehet feltérképezni, de néhány örökzöld átdolgozást is kizárólag itt hallgathatnak meg a rajongók. A számos aktualitáson kívül megtalálhatóak a zenekar dalai, videói, fotói, és nem utolsósorban a Mirigy Show-k egy-egy részlete is, így az innovatív alkalmazás még közelebb hozza a rajongókat a csapathoz.
Jó szórakozást!
Régebbi híreket az archívumban olvashatsz...
Műsorrendeléssel kapcsolatos info
kéréssel hívd Fodor Petit.

Fodor Péter
E-mail: koncert@mirigy.hu
Mobil: +36 20 9918 - 666