Mirigy - official
Powered by Conduit Mobile

mirigy videók

Figyelem! Mielőtt útnak indulsz, érdeklődj a helyszínen a koncerttel, fellépéssel kapcsolatosan! A legpontosabb infokat MINDIG a helyszíneken dolgozók tudják megadni! 


  • február 10. - Budapest
    Papp László Budapest Sportaréna
A MIRIGY WEBSHOP ÜZLETSZABÁLYZATA

Kedves Vásárlónk!

Üdvözlünk a MIRIGY online Webshopjában. Kérünk, a vásárlást megelőzően figyelmesen olvasd el az alábbi vásárlási tájékoztatót!

Az eladó neve: Show Média Művészeti Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhelye: 1037 Budapest, Körtvélyes köz 16/B.
Adószám: 22976402-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-947336
Bankszámlaszám: 10700763-65915077-52000001
Képviselő: Varga György ügyvezető
Telefonszám: 06-70/776/2924
Fax: 06-1/251-4378
E-mail: shop@mirigy.hu

1. VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK:
1.1 A Mirigy online Webshopban mindenki vásárolhat, aki regisztrációval rendelkezik és elfogadja a jelen üzletszabályzatban foglalt feltételeket. A vásárlást megelőzően a pontos adatok megadásával ki kell tölteni a regisztrációs űrlapot. A Show Média Kft. visszautasíthatja a regisztrációt, illetve a már megtörtént regisztrációt törölheti, ha az adatokból, illetve a körülményekből arra lehet következtetni, hogy a regisztráció célja nem a weboldal rendeltetésszerű használata, valamint ha visszaélést vagy jogellenes magatartást tapasztal.
1.2 A hibásan, vagy hiányosan kitöltött regisztrációs lapot érvénytelennek tekintjük. A Mirigy online Webshop semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredő téves teljesítésért.
1.3 A bemutatott termékek részletes leírását az adott árucikk információs oldala tartalmazza.
A vételár mindig a kiválasztott termék mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t, viszont nem tartalmazza a szállítás költségét.
1.4 A megrendelés minimális értéke 1000 Ft, a szállítási költségen kívül.
1.5 Akciós áru esetében az akció a megadott határidőig vagy a készlet erejéig tart.
Amennyiben az akciósan megrendelt termék elfogyott vagy időszakos készlethiány merül fel, erről a megadott e-mail címre az eladó értesítést küld.

2. RENDELÉS, KISZÁLLÍTÁS:
2.1 A Mirigy online Webshopban a rendelés kizárólag elektronikus úton lehetséges!
Telefonon, faxon, levélben leadott rendeléseket nem áll módunkban elfogadni.
2.2 A beérkezett rendelésről az eladó visszaigazolást küld, amely tartalmazza a megrendelt termék vagy termékek pontos specifikációját és az árát, a megrendelő adatait, a számlázási és a szállítási címet, tájékoztatást az elállás jogáról, a jótállás feltételeiről, valamint az ügyfélszolgáltat címéről, ahol a fogyasztó esetleges panaszait érvényesítheti. Amennyiben a visszaigazolás hibás adatot tartalmaz, azt a megrendelőnek 24 órán belül jeleznie kell, hogy a kiszállítást megelőzően legyen mód a korrekcióra.
2.3 Amennyiben a megrendelt áru nincs raktáron, az eladó értesítést küld a termék várható szállítási időpontjáról.
2.4 A megrendelt termékek kiszállítását országosan a BYREX Belföldi Futár Express Kft. végzi. A kézbesítés 5-7 munkanapon belül várható. A futár munkanapokon 8-18 óra között keresi fel a címzettet, ezért olyan szállítási cím megadása szükséges, ahol munkanapokon a jelzett időpontban az átvételre jogosult személy tartózkodik.
2.5 Az átvevő köteles az átvételkor a küldeményt a fuvarozó jelenlétében megvizsgálni és a külső csomagoláson észlelt sérülés esetén, felbontani. Az átvételi elismervény aláírásával a vevő a csomag hiánytalan átvételét igazolja, ezért az átvétel utáni hiányosságokra vonatkozó reklamációkat Show Média Kft-nek nem áll módjában elfogadni. Az esetleges károkról a fuvarozóval közösen jegyzőkönyvet kell felvenni, továbbá a sérülést és a kárt a BYREX Belföldi Futár Express futárszolgálatnak haladéktalanul bejelenteni. Az átvevő köteles minden ésszerű intézkedést megtenni a kár enyhítése érdekében.
2.6 Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, a szállító értesítést hagy, majd még egy alkalommal (másnap) ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására.
2.7 A megrendelt és átvett áru vételárának és szállítási költségének kiegyenlítése utánvéttel vagy banki átutalással történik. Az utánvét összegét a szállító képviselőjének az áru átvételekor készpénzben kell átadni. Banki átutalás esetén a vételár jóváírását követően kerül megküldésre a termék. A vételárról kiállított számla banki átutalás esetén az áru kiszállításával egyidejűleg, utánvétes megrendelés estén, a vételár kiegyenlítését követően a helyszínen, vagy postai úton kerül megküldésre.
2.8. A leszállított áru a vételár teljes kifizetéséig a szállító tulajdonában marad.
2.9 A BYREX Belföldi Futár Express Futárszolgálat ügyfélszolgálatának elérhetőségei:
Telefon: +36-1-357-6543
Fax: +36-1-357-6543
Ügyfélszolgálat nyitvatartási ideje: H-P: 8-20 óra között.
E-mail: byrex@byrex.hu

3. JÓTÁLLÁS, SZAVATOSSÁG:
3.1 Az eladó kizárólag új, garanciális termékeket értékesít, melyek első osztályúak és rendelkeznek a kereskedelemi forgalomba hozatalhoz szükséges engedélyekkel.
3.2 Az eladó az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet mellékletében meghatározott termékekre általánosan, a termék átvételtől számított 12 hónap jótállást vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és annak időtartama az adott termék garanciajegyén van feltüntetve.
3.3 Jótállásnál jogos minőségi kifogás esetén az eladó biztosítja a termék javítását, illetve cseréjét, de csak abban az esetben, ha vevő számlával és érvényes garanciajeggyel igazolja, hogy a hibás terméket eladó értékesítette. Amennyiben a termékhez nem tartozik garanciajegy, akkor a vásárlás igazolására eladó számláját kell bemutatni. Jótállás hiányában a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény 305-311/A §- ában rögzített szavatossági szabályok érvényesülnek.
3.4 A szavatosságra, jótállásra vonatkozó hatályos jogszabályok: 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről 1959. évi IV. törvény a Polgári Törvénykönyvről.

4. ADATVÉDELEM:
4.1 Az adatszolgáltatás önkéntes és a regisztráció bármikor visszavonható. A regisztráló személy hozzájárul ahhoz, hogy a Mirigy online Webshop hírlevelet, akciós ajánlatot küldjön számára, valamint értesítse új termék, termékek megjelenéséről.
4.2  Show Média Kft. mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva tartja nyilván és kezeli a regisztrálók adatait.
4.3 Show Média Kft. a regisztráció során tudomására jutó személyes adatokat semmilyen körülmények között nem teszi - az érintett kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül - más számára hozzáférhetővé.
4.4 A regisztráció bármikor visszavonható. Show Média Kft. a regisztrált személy kérésére, személyes adatait haladéktalanul törli a nyilvántartásából.
4.5 A személyes adatok kezelésére vonatkozó hatályos jogszabály: 1992. évi LXIII. törvény a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról.

5. A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA:
5.1 A vevő jogosult a megrendelést követő 24 órában, de legkésőbb a kiszállítás megkezdéséig a vásárlástól elállni. Ezt az igényét köteles e-mail-ben jelezni a shop@mirigy.hu e-mail címen, Show Média Kft. ügyfélszolgálatán. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.
5.2 A vevő az áru átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami hiánytalanul, eredeti gyári csomagolásban érkezik vissza az eladóhoz. Elállásra vonatkozó szándékát a vevő köteles e-mailben, a shop@mirigy.hu e-mail címre bejelenteni. A Megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.
5.3 Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja hiánytalan csomagolásban, karc-, és sérülésmentesen visszajuttatni, az eladó nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt a vevő költségére visszajuttatja a vásárlónak.
5.4 Vásárlástól való elállás esetén Show Média Kft. köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.
5.5 Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban ügyfelünknek kell gondoskodnia. Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, Mirigy online Webshop kötelezettséget vállal arra, hogy a teljes vételárat - a szállítási költség kivételével - a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja a vásárló részére.

6. A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA:
6.1 A Mirigy online Webshopban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.
6.2 Mirigy online Webshop semmilyen módon nem felelős az alábbiakért, bármilyen módon is következtek be:
- Az Interneten küldött, vagy fogadott bármilyen adat.
- Bármilyen működési hiba a hálózaton, amely akadályozza Mirigy online Webshop normális működését és a vásárlást.
- A kommunikációs eszközök vagy a vonal meghibásodása.
- Bármilyen elektronikus levél vagy adat elvesztése.
- Bármely szoftver nem megfelelő működése.
- Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.
6.3 Mirigy online Webshop nem vonható felelősségre semmilyen kárért, amely a webshophoz való csatlakozás miatt következett be. Egyedül a vásárló felelős a webshophoz való csatlakozásért és a weblapon történő vásárlásáért.
6.4 A vevő felelőssége felmérni azt, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.
6.5 Mirigy online Webshop bármikor értesítés nélkül megváltoztathatja a vásárlás feltételeit, kötöttségek nélkül módosíthat bármilyen árat vagy határidőt. A változás a weblapon történő megjelenés időpontjától lép életbe, és a megjelenést követő időpontban kezdeményezett vásárlás tekintetében irányadó.
6.6 Mirigy online Webshop szabadon érvénytelennek nyilváníthatja a rendelését és törölheti a regisztrációját annak, aki bármilyen formában megsérti a jelen üzletszabályzat és a vonatkozó jogszabályok rendelkezéseit. A vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

7. EGYÉB RENDELKEZÉSEK:
7.1 A www.mirigy.hu weboldalon található képek és szövegek a Show Média Kft. szellemi tulajdonát képezik. Azok részben vagy egészben történő nyilvános felhasználása kizárólag a Show Média Kft. írásos felhatalmazásával lehetséges. Az illetéktelen felhasználás jogkövetkezményeket von maga után!
7.2 Az online értékesítésekre vonatkozó hatályos jogszabály: 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről

Elérhetőségek:
Telefon: 06-70-776-2924
Fax: 06-1-2514-378
Mobil: 06-70-776-2924; 06-20-561-2109
e-mail: shop@mirigy.hu
Megrendelés: www.mirigy.hu/webshop

Budapest, 2011. január 30.

Műsorrendeléssel kapcsolatos info
kéréssel hívd Fodor Petit.

Fodor Péter
E-mail: koncert@mirigy.hu
Mobil: +36 20 9918 - 666