Mirigy - official
Powered by Conduit Mobile

mirigy videók

Figyelem! Mielőtt útnak indulsz, érdeklődj a helyszínen a koncerttel, fellépéssel kapcsolatosan! A legpontosabb infokat MINDIG a helyszíneken dolgozók tudják megadni! 


  • február 10. - Budapest
    Papp László Budapest Sportaréna
Adat- és Szerzői Jogvédelem

A honlap használata során megadott, kezelt személyes adatokhoz a mirigy.hu és a rendszergazdák férhetnek hozzá.
A megadott adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait betartva kezeljük, azokat harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha az adattovábbítás törvényben előírt kötelességünk.

A honlap látogatása során bizonyos tartalmak automatikusan generálódnak a honlapot futtató webszerveren (pl. a látogató IP címe, a látogatás időpontját, valamint a böngésző és operációs rendszer típusa).
Ezen adatokat kizárólag arra használjuk, hogy a honlap forgalmát figyelemmel kísérjük, és további fejlesztéseink érdekében megismerjük Felhasználóink látogatási szokásait. Ezen adatokat a megjelölt céloktól eltérő célra nem használjuk fel.

Azzal, hogy belépsz a http://www.mirigy.hu (mirigy.com) oldalára, elfogadod az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója vagy az oldalnak:

A www.mirigy.hu (mirigy.com) oldalakon található tartalom a Szerkesztők szellemi tulajdona.

A Szerkesztők fenntartanak minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását törvények védik.

A Főszerkesztő előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és más honlapon való megjelentetése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezedre mentheted vagy kinyomtathatod, de ebben az esetben sem vagy jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

Más internetes oldalakon és egyéb médiumokban kizárólag a Szerkesztők engedélyével és pontos forrásmegjelöléssel jelenhetnek meg a honlap szöveges és képi anyagai, ilyen kérés esetén kérjük, lépj velünk kapcsolatba.

A Honlap jogvédett anyagainak más weboldalon való engedély nélküli megjelentetése, vagy bármely más helyen történő jogtalan felhasználása figyelmeztetést von maga után. A figyelmeztetés ellenére be nem szüntetett jogsértő tevékenység a weboldalak esetében a szerzői jogi törvény értelmében az oldal töröltetését, egyéb jogtalan felhasználás esetén megegyezés hiányában bírósági ill. kártérítési eljárást vonhat maga után.

A Szerkesztők követelhetik a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

Irigy Hónaljmirigy

Műsorrendeléssel kapcsolatos info
kéréssel hívd Fodor Petit.

Fodor Péter
E-mail: koncert@mirigy.hu
Mobil: +36 20 9918 - 666